Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου...




Οκτώ φορές την ημέρα κοιτάζουν το είδωλό τους στον καθρέφτη οι γυναίκες σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα που δημοσιεύει η Daily Mail.
 Περίπου 2.000 βρετανίδες συμμετείχαν στην έρευνα η οποία αποκάλυψε ότι ο καθρέφτης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους.

Το 50% των γυναικών ανέφεραν ότι ποτέ δεν βγαίνουν από το σπίτι χωρίς να ρίξουν μία ματιά στον καθρέφτη τους. Το 10% είπαν ότι τον χρησιμοποιούν τουλάχιστον 10 φορές την ημέρα. Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι είναι το μακιγιάζ ή τα μαλλιά. Το 70% των γυναικών ανέφεραν ότι δεν πηγαίνουν ποτέ για δουλειά χωρίς να κοιταχτούν, ενώ το 31% είπε ότι δεν θα πήγαιναν ούτε στο γυμναστήριο χωρίς να κοιτάξουν πρώτα τον εαυτό του.
Πηγή: newsbeast

Πολλές φορές βέβαια, δεν ικανοποιείται η φιλαρέσκειά μας με το κοίταγμα του ειδώλου μας στον καθρέφτη, αλλά η περιέργειά μας. Δεν ξέρω αν η αυτοπεποίθησή μας υψώνεται, το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι όλοι μας έχουμε τις "καλές" και τις "κακές" μέρες μας!!!

Όταν λοιπόν βρισκόμαστε στις μέρες που δεν μας ικανοποιεί αυτό που βλέπουμε, ας μας ικανοποιεί το ΠΟΥ το βλέπουμε!!!
Ιδού μερικές ιδέες για να φτιάξετε ή να διακοσμήσετε μόνες σας τον καθρέφτη σας...















 















 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Ωστόσο, για όσους και όσες τρελαίνονται για τον καθρέφτη τους, μερικά ενδιαφέροντα άρθρα είναι τα εξής:
 
 
 
 
 
 
Αυτά... Γιατί βαρέθηκα τους ανθρώπους που όταν σου μιλάνε, ψάχνουν απεγνωσμένα να θαυμάσουν το ειδωλό τους σε κάποια επιφάνεια... Παράθυρο, τζάμι, καθρέφτης, οπουδήποτε...  Καλό βράδυ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Search